Γ. Σακελλαρίδης: Εκφράζουμε τον κόσμο που θέλει να πάρει την πόλη στα χέρια του

«Η υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής και των κοινωνικών χώρων οδηγεί τους πολίτες στην Αθήνα να κινητοποιούνται κόντρα στις πολιτικές της εξαθλίωσης» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών.

Ο Γ. Σακελλαρίδης μίλησε τόσο για το ποιος είναι ο ίδιος (αφού ρωτήθηκε για το… βιογραφικό του) όσο και για την εμπειρία της «Ανοιχτής Πόλης» που επί 8 χρόνια βρίσκεται σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας συσσωρεύοντας γνώση και αποκτώντας γείωση με την κοινωνία.

Ο Γ. Σακελλαρίδης αναφέρθηκε στη «μάχη της Αθήνας» ως κεντρική για να αναδειχθεί η αντίθεση της κοινωνίας στη μνημονιακή συγκυβέρνηση και έκανε λόγο για την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης ως το νούμερο ένα διακύβευμα για την δημοτική αρχή στην Αθήνα.

Μιλώντας για την Αστυνομία τόνισε ότι ένα κομμάτι της ΕΛΑΣ μένει δεσμευμένο στο κέντρο της Αθήνας (καλλιεργώντας κλίμα αστυνομοκρατίας) χωρίς να υπάρχει πρόληψη σε άλλες γειτονιές που έχουν πραγματικό πρόβλημα εγκληματικότητας. Για τις διαδηλώσεις (και το σενάριο περιορισμού τους) υπογράμμισε ότι οι συναθροίσεις είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών και δε μπορούμε να τις περιορίσουμε.

left.gr

Advertisement
This entry was posted in Νεολαία και Δράσεις and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s